Χωρίς ουσία η απάντηση του Υπουργείου Παιδείας προς την Βουλευτή Π. Πέρκα για τις συγχωνεύσεις τμημάτων σχολείων της ΠΕ Φλώρινας

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Με μια απλή παράθεση νόμων και διατάξεων απαντά το Υπουργείο Παιδείας στα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν στη συγχώνευση τμημάτων σχολείων της ΠΕ Φλώρινας, τα οποία τέθηκαν από την Βουλευτή Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχη Περιβάλλοντος & Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Π. Πέρκα. Δυστυχώς, η ουσία και τα μέτρα που θα ληφθούν έλλειπαν από την απάντηση της αρμόδιας Υφυπουργού.

Η κ. Πέρκα στην ερώτησή της παρατηρούσε ότι η κυβέρνηση προχωρά μέσω των συγχωνεύσεων στα τμήματα των σχολείων της περιοχής σε μία αποδιοργάνωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, αδιαφορεί για τις υγειονομικές συνθήκες αφού τα σχολεία δεν ενισχύονται με παραπάνω εκπαιδευτικούς και οδηγούνται στο να συνωστίζουν τους μαθητές/τριες σε τάξεις των 27 μαθητών, όταν είναι σχεδόν αδύνατον να αερίζονται επαρκώς στον δριμύ χειμώνα της Φλώρινας.

Τέλος, τόνιζε την αναγκαιότητα άρσης του απαράδεκτου μέτρου της συγχώνευσης τμημάτων και την άμεση λήψη μέτρων για την στήριξη της εκπαίδευσης με προσλήψεις και δημιουργία αιθουσών και νέων τμημάτων.

Δείτε εδώ το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

https://bit.ly/3rF5iWm

Δείτε εδώ την απάντηση της Υφυπ. Παιδείας:

https://bit.ly/3Ik8eNQ

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 960 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.