Ψήφισμα του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας για την έκφραση αλληλεγγύης σε πυρόπληκτούς

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Φλώρινα, 17 Αυγούστου 2021

ΨΗΦΙΣΜΑ

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας συνεδρίασε εκτάκτως σημερα, με θέμα τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν την χώρα και αποφασίζει ομόφωνα τα ακόλουθα:

Η χώρα μας βιώνει την περίοδο αυτή μια ανείπωτη τραγωδία με ανυπολόγιστες οικολογικές, κοινωνικές, οικονομικές συνέπειες. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, προτεραιότητα όλων είναι η ανακούφιση των συνανθρώπων μας που έχουν άμεσα πληγεί.

Ο ηρωισμός όσων παλεύουν στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της καταστροφής, των πυροσβεστών, εθελοντών και πολιτών αλλά και η αυτονόητη έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης δεν μπορούν να καλύψουν τις διαχρονικές ευθύνες για την υποβάθμιση του κρατικού μηχανισμού πυροπροστασίας.

Υπογραμμίζεται, αντίθετα, η αδήριτη ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων, με ευθύνη της κυβέρνησης, για την αποτροπή των δευτερογενών συνεπειών με την ταχύτατη ολοκλήρωση αντιπλημμυρικών και άλλων έργων.

Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας δημιούργησε για το σκοπό αυτό τον τραπεζικό λογαριασμό 5011091124939 (ΙΒΑΝ: GR51 0172 0110 0050 1109 1124 939) στην Τράπεζα Πειραιώς για την ενίσχυση των πυροπλήκτων.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Φλώρινας εκφράζει την συμπαράστασή του στους πληγέντες καταθέντοντας ο ίδιος ποσό ενίσχυσης και καλώντας τους συναδέλφους και κάθε πολίτη να συμβάλει στο μέτρο των δυνατότητων τους.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤ. ΚΑΡΑΝΤΖΙΔΗΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΦΑΝΗ ΚΩΝ. ΡΙΖΟΥ

Δικηγορικός Σύλλογος Φλώρινας λογότυπο
ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *