Όμιλος Ρομποτικής Φλώρινας: Διακρίσεις που μας κάνουν υπερήφανους! (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Μια ομάδα που δίνει το στίγμα της μέσα από το έργο, την προσήλωση στον στόχο και τις πολλές και σημαντικές επιτυχίες της, κάνοντας την πόλη μας υπερήφανη!

Πρόκειται για τον Όμιλο Ρομποτικής, που φιλοξενείται στο 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, με υπεύθυνο διδασκαλίας τον καθηγητή Πληροφορικής κ. Ιωάννη Αρβανιτάκη.

Μέσα στην εξάχρονη περίπου διαδρομή του, ο Όμιλος Ρομποτικής Φλώρινας έχει ήδη στο ενεργητικό του πολλές και σημαντικές διακρίσεις από συμμετοχές σε πανελλήνιους και περιφερειακούς διαγωνισμούς, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο την περιοχή μας στο πανελλήνιο και δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο των νέων τεχνολογιών και της ρομποτικής.

ΟΜΙΛΟΣ_ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ_ΦΛΩΡΙΝΑΣ_2020

Στον Όμιλο συμμετέχουν αυτήν τη στιγμή περίπου τριάντα (30) παιδιά, κατανεμημένα σε ομάδες, που εργάζονται πάνω σε διαφορετικές ιδέες και κατασκευές εξαιρετικού ενδιαφέροντος.

Πρόσφατα, η τετραμελής ομάδα “Μικροί Χάκερ” του Ομίλου, αποτελούμενη από τους Θεόφιλο Μαυρόπουλο, Αχιλλέα Παπαθανασίου, Δημήτρη Μπάλκο και Άσπα Ντόβα, κέρδισε το τρίτο βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής. Την περσινή χρονιά, ο Όμιλος, με την πρότασή του “Αυτόνομο Αποχιονιστικό Όχημα για Σχολικές Αυλές”, κατέκτησε την πρώτη θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών.

ΟΜΙΛΟΣ_ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ_ΦΛΩΡΙΝΑΣ_2020

Αξίζει να αναφέρουμε πως μείναμε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ από το επίπεδο γνώσεων, τη σοβαρότητα, την ομαδικότητα, την αρμονική συνεργασία και τη γενικότερη συμπεριφορά των παιδιών, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στον Όμιλο από τον κ. Αρβανιτάκη.

Εμείς να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες κάθε επιτυχία και πολλές ακόμα διακρίσεις στο μέλλον!

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ και φωτογραφίες:Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.6
4.6 rating
4.6 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 738 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up