3ωρη παρουσίαση για τις “Πρώτες Βοήθειες” στον Αγ.Παντελεήμονα Αμυνταίου από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Tην Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020, μετά από αίτημα του Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Παντελεήμονα κ. Μαρκόπουλου Δημήτρη, πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου, 3ωρη παρουσίαση με θέμα: «Πρόληψη και Αγωγή Υγείας για Γονείς και Εκπαιδευτικούς – Πρώτες Βοήθειες – Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση » στο πλαίσιο του προγράμματος «Αγωγή Υγείας μέσω του Σχολείου, της Οικογένειας, της Κοινότητας” της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από την νοσηλεύτρια Θεολογίδου Ειρήνη, αντιπρόσωπο του 2ου Π.Τ. της ΕΝΕ και περιλάμβανε θεωρητική κατάρτιση με οπτικοακουστικό υλικό και επίδειξη με πρόπλασμα και ειδικό εξοπλισμό πρώτων βοηθειών, δίνοντας την δυνατότητα στο κοινό να συμμετάσχει στην αντιμετώπιση καταστάσεων με αξιοσημείωτο ζήλο  όπως: Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση με χρήση Αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, θέση ανάνηψης, κλήση των υπηρεσιών υγείας κ.λ.π.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν γονείς μαθητών και εκπαιδευτικοί του σχολείου. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες, με την εθελοντική συμμετοχή της νοσηλεύτριας και στο τέλος δόθηκε βεβαίωση παρακολούθησης από την ΕΝΕ.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *