4ο Διεθνές Συνέδριο Δημιουργικής Γραφής στη Φλώρινα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Ξεκίνησε τις εργασίες του, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, το 4ο Διεθνές Συνέδριο Δημιουργικής Γραφής που φιλοξενείται στο Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας στη Φλώρινα και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, με συμμετοχή πλήθους καθηγητών, συγγραφέων και ποιητών από την Ελλάδα και πολλές χώρες του εξωτερικού.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό ακαδημαϊκό γεγονός που, πέραν της προβολής της περιοχής μας σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει ως βασικό στόχο την ανάδειξη των επιστημονικών και θεραπευτικών ιδιοτήτων της δημιουργικής γραφής.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας στη Φλώρινα διαθέτει το ένα εκ των δύο μεταπτυχιακών προγραμμάτων δημιουργικής γραφής πανελλαδικά.

Για το συνέδριο μίλησαν σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του Συνεδρίου και Αναπληρωτής Καθηγητής Δημιουργικής Γραφής & Νεοελληνικής Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας στη Φλώρινα Τριαντάφυλλος Κωτόπουλος, ο Καθηγητής Δημιουργικής Γραφής του Πανεπιστημίου Lingnan του Hong Kong Dr. Marshall Moore και η Κερκυραία τραγουδοποιός Ιωάννα Βλάχου, που ταξίδεψε στην περιοχή μας συνοδεία πολυμελούς χορωδίας από την Κέρκυρα και θα πλαισιώσει το καλλιτεχνικό κομμάτι.

Δείτε την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη τύπου στο παρακάτω βίντεο:Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.