5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών από τον Σύλλογο Γυναικών Φιλώτα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου το 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Σύλλογος Γυναικών Φιλώτα.

Όσοι παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακούς χορούς από την Ήπειρα, τη Θράκη, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Μικρά Ασία, την Καππαδοκία, την Κρήτη και τα ελληνικά νησιά. Πάνω από διακόσιοι χορευτές πρόσφεραν επί πολλές ώρες ένα υπέροχο θέαμα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν κατά σειρά εμφάνισης, ο Σύλλογος Θεσσαλών & Φίλων Ν.Φλώρινας, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Εορδαίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής & Χορού Έδεσσας, ο Σύλλογος Μικρασιατών Περαίας, ο Σύλλογος Μικρασιατών Πτολεμαΐδας, ο Σύλλογος Κιουταχειωτών & Μικρασιατών Φλώρινας “Ο Άγιος Μηνάς”, ο Μικρασιατικός Σύλλογος Φαραγγίου, ο Σύλλογος Θρακιωτών Φιλώτα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλάτειας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιανής Κοζάνης, ο Σύλλογος Γυναικών Φιλώτα, ο Σύλλογος “Μέγας Αλέξανδρος” Έδεσσας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φούφα “Αγία Παρασκευη”, ο Σύλλογος Φαρασιωτών Καππαδοκίας Βαθύλακου Κοζάνης και ο Σύλλογος Κρητών Πτολεμαΐδας.

Οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίηση τους από το αποτέλεσμα ενώ οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού για το 2020. Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.