700 ειδικές μάσκες προστασίας από τον Covid-19 πρόσφερε το Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας στο Γενικό Νοσοκομείο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Το ΔΣ του Λυκείου των Ελληνίδων Παράρτημα Φλώρινας για άλλη μία φορά επιβεβαιώνει τον κοινωνικό του ρόλο. Η Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου κα Χριστίνα Δ. Γκόλνα, συνοδευόμενη από την  Αντιπρόεδρο κα Φρειδερίκη Φέκου Φαρμακιώτη και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου  κ.κ. Μαρία  Στάιου και Ελένη Μεταξά, παρέδωσε στο Διοικητή του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Φλώρινας κο Χρήστο Παπούλκα, 700 ειδικές μάσκες προστασίας από τον covid 19, τριών στρωμάτων (3 ply) μιας χρήσης, προκειμένου να καλυφθούν οι επιτακτικές ανάγκες προστασίας του ιατρονοσηλευτικού και λοιπού βοηθητικού προσωπικού του νοσοκομείου.

Κατά την παράδοση των μασκών, η Πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων κα Χριστίνα Δ.Γκόλνα τόνισε ότι “η σημερινή προσφορά των κυριών του ΔΣ, είναι μια ελάχιστη υποστηρικτική βοήθεια, στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν όλα τα στελέχη του Νοσοκομείου Φλώρινας,  ειδικά στην δύσκολη περίοδο της πανδημίας, δίνοντας καθημερινά σπουδαίο αγώνα για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. ¨Παραμένουμε πάντα στο πλευρό τους¨, συνέχισε η κα Γκόλνα, “τους ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε με κάθε τρόπο τη βοήθειά μας. Ελπίζω, ότι σύντομα αυτές οι μάσκες δεν θα είναι χρήσιμες και το ανθρώπινο χαμόγελο θα φωτίσει και πάλι την κοινωνία μας¨.

Για το ΔΣ του Λυκείου των Ελληνίδων Φλώρινας
Η Πρόεδρος του ΔΣ Χριστίνα Δ. Γκόλνα
Η Γεν. Γραμματέας Ευμορφία Κηπουροπούλου

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.